освојте патување за да го гледате шоуто на Cirque du Soleil® во Лас Вегас.

освојте патување за да го гледате шоуто на Cirque du Soleil® во Лас Вегас.

Снабдете ја вашата претстава со енергија & Добиј

Регистрирајте се сега за да започнете да создавате своја сопствена претстава инспирирана од Cirque du Soleil.

Работете во центарот на вниманието со поканување на што е можно поголем број пријатели преку e- пошта и социјални мрежи. Како што ќе се пополнуваат седиштата, вие ќе добивате поени за да ја градите својата претстава. Отклучете нови акти за да продолжите да ја забавувате вашата публика и да привлечете нови гледачи!

Колку е поголема вашата публика, толку повеќе шанси да добиете патување во Лас Вегас!

Погледнете некои од неверојатните претстави на Cirque du Soleilтука!

EVOLTA

Алкална батерија на Панасоник со најдолга траjност

Извонредни перформанси за уреди со голема потрошувачка моќност

Придобивки од производот

Дизајнирани за да ја задоволат потребната моќност на модерните електронски уреди

Енергетска ефикасност = потребни се помалку батерии = помало влијание врз животната средина

Pro Power

Напредна долготрајна моќ

Доставува висококвалитетна енергија за лични уреди

Придобивки од производот

Обезбедува сигурна енергија, секаде и во секое време

Идеална за уреди кои имаат потреба од големо или просечно количество енергија

Целосна палета на производи

Everyday Power

Долготрајна моќ

Идеално решение за уреди што често се користат

Придобивки од производот

Обезбедува сигурна енергија

Одличен сооднос на цена и квалитет

Alkaline Power

Долготрајна енергија

Идеално решение за уреди што се користат често

Придобивки од производот

Обезбедува сигурна енергија

Одличен сооднос на цена и квалитет