Fitoni një udhëtim për të parë një spektakël të Cirque du Soleil® në Las Vegas.

Fitoni një udhëtim për të parë një spektakël të Cirque du Soleil® në Las Vegas.

Jepi fuqi shfaqjes & fito

Regjistrohu tani për të filluar krijimin e shfaqjes tënde frymëzuar nga Cirque du Soleil.

Fito qendrën e vëmendjes duke ftuar sa më shumë miq të jetë e mundur përmes emailit dhe medias sociale. Me plotësimin e vendeve do të marrësh pikë për të ndërtuar shfaqjen. Zbërthe akte të reja për ta mbajtur publikun të argëtuar dhe për të tërhequr spektatorë të rinj!

Sa më i madh të jetë publiku, aq më shumë janë shanset për të fituar një udhëtim për në Las Vegas!

Hidhu një vështrim disa nga shfaqjeve spektakolare të Cirque du Soleil këtu!

EVOLTA

Bateria alkali Panasonic që zgjat shumë

Performancë e jashtëzakonshme për pajisje me shterim të lartë

Përfitimet e produkteve

Projektuar për të plotësuar kërkesat e energjisë të pajisjeve moderne elektronike

Efikasiteti i energjisë = nevojiten më pak bateri = më pak ndikim në mjedis

Pro Power

Fuqi e përparuar që zgjat shumë

Furnizon me energji cilësore pajisjet personale

Përfitimet e produkteve

Ofron energji të qëndrueshme në çdo kohë dhe kudo

Ideale për pajisjet që kërkojnë sasi energjie të larta ose mesatare

Gamë e plotë produkti

Everyday Power

Energji që zgjat shumë

Një zgjidhje e përkryer për pajisjet që përdoren shpesh

Përfitimet e produkteve

Ofron energji të qëndrueshme

Raport i shkëlqyer çmim/cilësi

Alkaline Power

Energji që zgjat shumë

Një zgjidhje e përkryer për pajisjet që përdoren shpesh

Përfitimet e produkteve

Ofron energji të qëndrueshme

Raport i shkëlqyer çmim/cilësi