Земете ги вашите билети TOTEM™ за Европа на cirquedusoleil.com/TOTEM

Освојте патување за Cirque du Soleil®!

Panasonic Evolta

... Или освојувајте Panasonic награди секоја недела

Panasonic Prizes

Одговорете на овие пет едноставни прашања. И доживејте посебно патување за да го гледате шоуто на Cirque du Soleil во Лас Вегас.

прашање12345

Дали ја разбирате разликата помеѓу двете пакувања?

Panasonic Evolta
Panasonic Everyday Power

Кои батерри имаат најмногу моќност?

Кои батерии се најдобар избор за играчки?

Кои батерии се веројатно најскапи?

прашање12345

Каде најмногу ги купувате батериите?

Продавница:

Онлајн:

прашање12345

За кои апарати најмногу користиш батерии?

Наведи минимум три уреди на најмалку три различни локации.

Друго
Дневна соба
Кујна
Канцеларија
Бања
Спална соба
Област за релаксирање
прашање12345

На кои елементи се фокусирате кога купувате батерии?

Поместувајте го лизгачот секогаш помеѓу 1 (неважно) и 5 (важно).

Име на бренд

Цена

Моќност

Големина на пакување

Промоции

Примена на користење

прашање12345

Дали ќе ги споделите вашите победнички проценки и детали?

Тајбрејкер 1 (За главната награда): Колку присутни го гледале шоуто TOTEM™, од Cirque du Soleil, моментално на турнеја во Европа, од неговото создавање во 2009 година до декември 2018 година?:

Тајбрејкер 2 (За неделна награда): Колку учесници ќе има на нашиот натпревар во седмицата во која вие ќе учествувате (од понеделник 00.01 наутро до недела 23.59 навечер)?:

Презиме

Име

Е-пошта

Возраст

Држава

Број на други лица што живеат на вашата адреса

Возрасни

Деца

Дали вие сте одговорни за купување на батерии?

TOTEM™, Cirque du Soleil и Sun Logo се заштитени знаци во сопственост на Cirque du Soleil и се користат под лиценца.
Фотографија: OSA images, Matt Beard, © 2010-2012-2013-2014 Cirque du Soleil