Земете ги вашите билети TOTEM™ за Европа на cirquedusoleil.com/TOTEM
Panasonic Evolta

Освојте патување во Cirque du Soleil® во Лас Вегас!

И бидете дел од единствениот свет на Cirque du Soleil благодарение на Panasonic.

Овие незаборавни моменти чекаат на вас:

  • Најдобрите билети за да го гледате Cirque du Soleil во Лас Вегас
  • Светот кој мами воздишки на Cirque du Soleil во Лас Вегас, љубезност од Panasonic!
  • Сместување во луксузен хотел во срцето на Вегас Стрип, со вклучени летови и трансфер, нема потреба да се грижите за ништо. Седнете си на местата, опуштете се и подгответе се да ве воодушеви едно од најдобрите шоуа во светот! 

Вклучено во вашето патување: 

  • Повратни билети од голем меѓународен аеродром во Европа до Лас Вегас 
  • Повратни приватни аеродромски трансфери во Лас Вегас 
  • 3 ноќевања во луксузен хотел (4* мин) на Las Vegas Strip/Лас Вегас Стрип, во двокреветна соба 
  • Повратни приватни трансфери од хотелот на победникот до шоуто на Cirque du Soleil
  • Помош на победникот, вклучително и превод на кореспонденцијата на победникот и документите за патување како што е потребно. 

Одредби и услови: Летови во економска класа од големите меѓународни аеродроми во европските главни градови, летовите може да бидат индиректни и нема да биде достапно целосно планирање на рутата; најмалку 1 лице мора да биде постаро од 21 година; сместувањето е засновано на 2 лица во двокреветна соба; ќе биде потребна важечка кредитна или дебитна картичка како гаранција за вашата соба при пријавувањето; престојот мора да вклучи едно саботно ноќевање во хотелот; наградата исклучува локални сувоземни трансфери, оброци и пијалоци, екскурзии, атракции, третмани, визи, лични трошоци и сè што не е експлицитно наведено во пакетот на наградата; хотелот ќе биде избран од давателот на наградата според негова исклучива дискреција; штом ќе се резервира, наградата не може да се откаже; наградата не може да се надомести и не може да се пренесе; не е достапна алтернатива во готовина; на сите патници ќе им биде потребен пасош што важи најмалку 6 месеци од датумот на патувањето; сите потребни визи или осигурување се одговорност на победникот и гостите; сите тури и доживувања ќе се спроведуваат на англиски јазик.

TOTEM™, Cirque du Soleil и Sun Logo се заштитени знаци во сопственост на Cirque du Soleil и се користат под лиценца.
Фотографија: OSA images, Matt Beard, © 2010-2012-2013-2014 Cirque du Soleil