Земете ги вашите билети TOTEM™ за Европа на cirquedusoleil.com/TOTEM
Panasonic Evolta

Контакт

Овој натпревар претставува иницијатива на PANASONIC ENERGY EUROPE

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium

Натпреварот е организиран од
ARK BBN

ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium
info@cirquedusoleil.panasonic-batteries.com

TOTEM™, Cirque du Soleil и Sun Logo се заштитени знаци во сопственост на Cirque du Soleil и се користат под лиценца.
Фотографија: OSA images, Matt Beard, © 2010-2012-2013-2014 Cirque du Soleil