Panasonic Evolta

Тие што ќе одговорат на прашањата и ќе бидат најблизу до одговорот на нашите тајбрејкери ќе имаат можност да ги освојат овие исклучителни награди:

Главна награда: патување во Cirque du Soleil® во Лас Вегас

Неделни награди: вредни Panasonic апарати

Секоја недела, Panasonic ќе ги додели следните апарати од нивната широка палета на производи. 

Компактна камера

Lumix DMC-TZ80 18.1 Мегапиксели MOS Sensor, 30x оптички зум, 24mm LEICA DC VARIO-ELMAR леќи, F3.3-F6.4, 4K Видео/4K Фото/пост фокус, auto LVF, 4K Burst 30fps, Starlight AF, Брзина на бленда 1/16000, WiFi

Соковник

MJ-L500 Направи го свежо или замрзнато. Соковникот со бавна брзина на Panasonic претставува уживање да се користи – компактен, тивок и лесен за ракување и одржување.

Слушалки

RP-HTX80 Класичен стил во 4 модерни бои со оптимален притисок од страна за бескрајно уживање. Bluetooth безжична технологија – 24 часа непрестано работење – неприкосновена, батерија со висока технологија што повторно се полни

Машинка за бричење/шишање

ER-GB60 Машинка за бричење/ за шишање на суво и мокро, 39 чекори, 1-20 mm., 21.000 влакна/секунда, време на користење 50 min., може да се мие

Електрична четка за заби

EW-DM81-W503 Електрична четка за заби (тип што повторно се полни)

TOTEM™, Cirque du Soleil и Sun Logo се заштитени знаци во сопственост на Cirque du Soleil и се користат под лиценца.
Фотографија: OSA images, Matt Beard, © 2010-2012-2013-2014 Cirque du Soleil