Merrni biletat tuaja TOTEM™ për Evropë në cirquedusoleil.com/TOTEM

Fitoni një udhëtim drejt Cirque du Soleil® në Las Vegas!

Panasonic Evolta

... Ose fitoni çmime nga Panasonic çdo javë

Panasonic Prizes

Përgjigjuni këtyre pesë pyetjeve të thjeshta. Dhe përjetoni një udhëtim të veçantë për të parë një spektakël të Cirque du Soleil në Las Vegas.

pyetje12345

A e kuptoni ndryshimin midis dy paketave?

Panasonic Evolta
Panasonic Everyday Power

Cilat bateri kanë më shumë fuqi?

Cilat bateri janë zgjedhja më e mirë për lodra?

Cilat bateri janë më të kushtueshmet?

pyetje12345

Ku i blini shumicën e baterive tuaja?

Dyqan:

Në internet:

pyetje12345

Për cilat pajisje i përdorni kryesisht bateritë?

Tregoni minimalisht tri pajisje në të paktën tri vendndodhje të ndryshme.

Tjetër
Dhoma e ndenjjes
Kuzhina
Zyra
Banja
Dhoma e gjumit
Ambienti i çlodhjes
pyetje12345

Te cilat elemente fokusoheni kur blini bateri?

Lëvizni rrëshqitësin çdo herë ndërmjet 1 (e parëndësishme) dhe 5 (e rëndësishme).

Emri i markës

Çmimi

Fuqia

Madhësia e paketës

Promocionet

Pajisja e përdorimit

pyetje12345

A do ta ndani përgjigjen tuaj fituese dhe të dhënat?

Pyetja fituese 1 (për çmimin e madh): Sa pjesëmarrës e kanë parë spektaklin TOTEM™, nga Cirque du Soleil, aktualisht në turne në Evropë, që nga krijimi i tij në 2009 deri në dhjetor të 2018?:

Pyetja fituese 2 (për një çmim javor): Sa pjesëmarrës do të jenë në konkursin tonë gjatë javës së pjesëmarrjes tuaj (nga e hëna në orën 00:01 deri të dielën në orën 23:59)?:

Mbiemri

Emri

Emaili

Mosha

Shteti

Numri i personave të tjerë që jetojnë në adresën tuaj

Të rritur

Fëmijë

A je ti personi përgjegjës për blerjen e baterive?

TOTEM™, Cirque du Soleil dhe logoja e diellit janë marka tregtare në pronësi të Cirque du Soleil dhe përdoren me licencë.
Foto: Imazhe OSA, Matt Beard, © 2010-2012-2013-2014 Cirque du Soleil