Panasonic Evolta

Personat që i përgjigjen pyetjeve dhe i afrohen më shumë përgjigjes së pyetjeve fituese do të kenë shansin të fitojnë këto çmime fantastike:

Çmimi i madh: një udhëtim drejt Cirque du Soleil® në Las Vegas

Çmimet javore: pajisje të çmueshme Panasonic

Çdo javë, Panasonic do të dhurojë pajisjet e mëposhtme nga gama e tij e gjerë e produkteve. 

Kamerë kompakte

Lumix DMC-TZ80 Sensor MOS 18,1 megapikselë, zmadhim optik 30x, lente LEICA DC VARIO-ELMAR 24 mm, F3.3-F6.4, video 4K/foto 4K/funksion Post Focus, LVF automatike, foto në seri 4K 30 fps, Starlight AF, shpejtësi diafragme 1/16000, WiFi

Shtrydhës me xhiro të ulëta

MJ-L500 Përgatiteni të freskët ose të ngrirë. Është kënaqësi të përdorësh shtrydhësin me xhiro të ulëta të Panasonic – kompakte, pa zhurmë dhe e lehtë për t’u përdorur dhe pastruar.

Kufje

RP-HTX80 Stil klasik në 4 ngjyra moderne, me presion anësor optimal për komoditet maksimal. Teknologji me valë Bluetooth – 24 orë luajtje e vazhdueshme – bateri e pakrahasueshme dhe e ringarkueshme me teknologji të lartë

Shkurtues mjekre/flokësh

ER-GB60 Shkurtues mjekre/flokësh të lagur dhe të thatë, 39 hapa, 1-20 mm., 21 000 qime/sek., kohëzgjatja e përdorimit 50 min., mund të lahet

Furçë elektrike dhëmbësh

EW-DM81-W503 Furçë elektrike dhëmbësh (tip me ringarkim)

TOTEM™, Cirque du Soleil dhe logoja e diellit janë marka tregtare në pronësi të Cirque du Soleil dhe përdoren me licencë.
Foto: Imazhe OSA, Matt Beard, © 2010-2012-2013-2014 Cirque du Soleil